Catalan English French German Spanish

La matinada del passat 10 de Març es produí el traspàs sobtat i inesperat del nostre benvolgut Francesc Bujosa Homar, Catedràtic d'Història de la Ciència de la UIB i membre fundador del Grup d'Història de la Salut de les Illes Balears. La notícia fou recollida per múltiples mitjans de comunicació, com es pot comprovar aquí

Quan les circumstàncies ho permetin es realitzarà un acte per retre l'homenatge que es mereix i que anunciarem amb temps en aquest web i  també mitjançant altres vies de comunicació. Mentrestant aconsellam visitar el seu web  (www.francescbujosa.com) per llegir, escoltar i veure entrevistes que se li van realitzar;  llegir algunes de les seves publicacions, escrits i col·laboracions en premsa, així com comprovar la seva gran passió, els cavalls de trot. Una part significativa de la seva producció acadèmica també es pot trobar i llegir a DIALNET. 

En aquest article anirem recollint tots les publicacions que s'escriguin dedicats a la seva figura.

 XescBujosa

Font: www.francescbujosa.com

OBITUARIS

Última Hora 12/3/2020, Clicau aquí per llegir:

  • Antoni Contreras Mas, "Entre el trot i la ciència", 
  • Pere Riutord Sbert, "Francesc Bujosa i Homar, 'in memoriam'"
  • Joan March Noguera, "La ciència divertida"

----------

Josep Lluís Barona, "Francesc Bujosa i Homar (1947-2020), in memoriam", Web Institut Interuniversitari López Piñero, 12/3/2020.

Fernando Solsona, "Francisco Bujosa Homar 'in memoriam' ". Heraldo de Aragón, 17/3/2020.

Pere Riutord Sbert "Francesc Bujosa, de París al cel", Salut i força, 413, Del 23 de marzo al 5 de abril de 2020, p. 41.